сряда, 5 септември 2012 г.

Плочки за баня с флорални мотиви

Плочки за баня
Плочки за баня

Пазарът днес предлага много  голямо разнообразие при  плочки за баня, а от тук  идва и голямата възможност за избор на декоративните елементи в които  се предлагат, като вариантите  са най-различни – от квадрати , кръгове, традиционни линии, до елементи със животни и звезди. Най-често се срещат обаче плочките с флорални мотиви или иначе казано плочките на цветя.Много магазини за плочки за баня в София предлагат огромно разнообразие от такива.
В последно време точно това диктуват модните тенденции при плочките за баня и съответно производителите се старая да отговорят като правят различни нови ,нови цветови в свежи цветове,зелено ,синьо и лилаво,както и производните им. И ако  в началото производителите се ограничаваха само в няколко нюанса с по едно цвете на плочка, то днес нещата са много различни,много и различни цветя и цветове,уникални комбинации на флоралните мотиви.
Това ,че хората все повече ги предпочитат наложи и това,че в момента в търговската мрежа повече от 50 % от предлаганите видове са именно с флорални мотиви. Според мен хората харесват такива плочки за баня, защото те придават на банята уникална свежест,ествествено има и такива които не ги харесват ,но тук е момента на личният вкус и това,че всеки преценява за себе си кое е най-доброто.
С усъвършенстването на технологиите се появят и много други елементи като камъчета и други ръчно рисувани флорални мотиви по плочките за баня. Тези видове  декорации се развиват  много и по отношение на композиция,  появяват се  декори направени от две или дори повече части и такива, които изглеждат като  големи пана от двадесет и повече броя плочки,които създават едни уникални ефекти и придават страхотна атмосфера и на най-обикновенната баня.
.

1 коментар:

  1. флоралните мотиви вече не са на мода.........!!! При плочки за баня най-дбре е изчистени форми според мен!

    ОтговорИзтриване